Mikä Businesspörriäinen?

Businesspörriäinen yhdistää mainostajan ja kukkapellon viljelijän

Businesspörriäisen ajatuksena ja tavoitteena on tarjota yrityksille/yhteisöille mahdollisuus viljelyttää itselleen kukkapelto "pelasta pörriäinen" hengessä.

Lisäksi kukkapelto tuo kauneutta ja ilahduttaa varmasti myös ohikulkijoita. Businesspörriäisen toiminta on uudenlainen tapa tuoda esille ja mainostaa yritystään.

Ekologisuus ja yhteisöllisyys ovat kasvavia trendejä yritysmaailmassa ja Businesspörriäinen haluaa auttaa toteuttamaan näitä.

Toimintamalli

Mainostavalle yritykselle/yhteisölle hankitaan "kummiviljelijä", joka hoitaa käytännön työt eli mainostajan ei tarvitse itse omistaa peltoja/koneita tai pystyä viljelemään.

Businesspörriäinen hoitaisi mainostavan yrityksen ja viljelijän yhteen. Yritys kertoo Businesspörriäiselle minkä kokoisen ja millä alueella he haluaisivat oman kukkapeltonsa sijaitsevan. Alueelta etsitään sopiva viljelijä, joka hoitaa viljelytoimet (viljelijä vastaa kaikista viljelytoimista). Lisäksi Businesspörriäinen toimittaa viljelijälle mainoskyltin, jossa on mainostavan yrityksen mainos. Viljelijä vastaa kyltin asettamisesta pellolle. Homma olisi siis mahdollisimman helppoa sekä mainostavalle yritykselle että viljelijälle.

Mainostava yritys saa hyödyntää kukkapeltoa koko kasvukauden ajan. Halutessaan se saa järjestään pellolla toimintaa tai myöntää luvan esimerkiksi kukkien noukintaan.